Τηλ: 210 4142246, 2104142103 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα

Εισαγωγικά σχόλια για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τη στόχευση και τον σκοπό του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA TQM Intl περιέχονται στην ιστοσελίδα Επιλέγοντας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότηταμε Διεθνή Προσανατολισμό  (MBA TQM Intl), η μοναδική χρησιμότητα ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), όπως και στην ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες (Quality - Business Excellence), η συμπληρωματικότητα των δύο γνωστικών περιοχών που καλύπτει το Πρόγραμμα, δηλαδή της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας παρατίθενται στην ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο: «Λίγα Λόγια από τον Διευθυντή του Προγράμματος».

Δίνουμε μεγάλη έμφαση και στοχεύουμε αφενός στην κατανόηση και εφαρμογή τόσο των μεμονωμένων μαθημάτων, όσο και της συμπληρωματικότητας και των συνεργιών μεταξύ αυτών και, αφετέρου, στη σταδιακά αναπτυσσόμενη ικανότητα των φοιτητών μας αυτού που στην Αγγλική είναι γνωστό ως το Operational How, ή περιφραστικά στα Ελληνικά, η οργάνωση με διεργασίες, διαδικασίες, έντυπα και οδηγίες κάθε σύγχρονης επιχειρηματικής λειτουργίας, εκφραζόμενη με τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους διαγραμματικών αποτυπώσεων.

Για την δομή του προγράμματος παρακαλούμε να αναγνώσετε την ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο: «Πρόγραμμα Σπουδών - Μαθημάτων, Διδάσκοντες, Κόστος & Υποτροφίες» καθώς και την ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο: «Λίγα Λόγια από τον Διευθυντή του Προγράμματος», στον οποίο επιπρόσθετα αποτυπώνονται το Όραμά μας, οι Στόχοι μας και η Δέσμευσή μας.

Οι ακαδημαϊκές απαιτήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν επιτυχώς παρουσιάζονται στην ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο:«Πρόγραμμα Σπουδών - Μαθημάτων, Διδάσκοντες, Κόστος & Υποτροφίες».

Τέλος, για μία ενδεικτική αποτύπωση των θεσμικών συμμετοχών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος παρακαλούμε να αναγνώσετε την καταληκτική παράγραφο της ενότητας «Τα Αποτελέσματα» στην ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο:«Λίγα Λόγια από τον Διευθυντή του Προγράμματος».

 

Τα Μαθήματα

Τα διδασκόμενα μαθήματα καθώς και ο επιμερισμός τους σε μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας  και σε υποστηρικτικά μαθήματα παρουσιάζονται στην ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο:«Πρόγραμμα Σπουδών - Μαθημάτων, Διδάσκοντες, Κόστος & Υποτροφίες».

 

Το Πρόγραμμα Μαθημάτων & Εξετάσεων

Για τις γενικές αρχές με τις οποίες διαμορφώνεται το πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων του Χειμερινού Εξαμήνου  και του Εαρινού Εξαμήνου, σας παρακαλούμε να μελετήσετε το ομώνυμο εδάφιο στην ενότητα του Οδηγού Σπουδών με τίτλο: «Πρόγραμμα Σπουδών - Μαθημάτων, Διδάσκοντες, Κόστος & Υποτροφίες».

 

Οι Διπλωματικές Εργασίες

Οι διπλωματικές εργασίες που ολοκληρώνονται από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος δημοσιοποιούνται από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

 

Οι Απονεμόμενοι Τίτλοι & τα Πιστοποιητικά

Για τους απονεμόμενους Τίτλους & Πιστοποιητικά παρακαλούμε να μελετήσετε το Άρθρο 2 του Κανονισμού Λειτουργίας.

 

Εν Περιλήψει ...

Συνοπτική παρουσίαση των βασικότερων πληροφοριών για το MBA TQM Intl

Περισσότερα...

Να Θυμηθώ ...

  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για φοίτηση για το Ακαδημαϊκό Έτος (2018-19)

  •  

    Έναρξη Μαθημάτων Ακαδημαϊκού Έτους 2018-19

     

     

Part Time Studies

Έναρξη λειτουργίας κατεύθυνσης σπουδών μερικής απασχόλησης από το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16.

Περισσότερα...

Απολογισμοί Χρήσης

Παρουσίαση των απολογισμών χρήσης για το MBA TQM Intl

Περισσότερα...

Κοινωνικά Δίκτυα