Τηλ: 210 4142246, 2104142103 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αιτήσεις

Το πλησιέστερο σε πληροφόρηση κείμενο σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παρέχεται στην Ενότητα: Αιτήσεις του Οδηγού Σπουδών.

Τα ειδικά έντυπα της Αίτησης και των Συστατικών Επιστολών καθώς και ο Οδηγός Σπουδών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Χρήσιμα.

Λόγω της πρόσφατης ολοκλήρωσης της εκ του Νόμου προβλεπόμενης επανίδρυσης του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος (όπως και όλων των άλλων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων) έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, με στόχο, στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει ως την έναρξη των μαθημάτων, να επιταχυνθεί η διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής - αξιολόγησης όλων των αιτήσεων.

Η σημαντικότερη εκ των αλλαγών αυτών εμφανίζεται στην Προκήρυξη και σχετίζεται με την παρακάτω παράγραφο της Προκήρυξης:

«Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας αξιολόγησης, συνίσταται η αίτηση να υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Όσα δικαιολογητικά δεν υποβληθούν ηλεκτρονικά πρέπει να αποσταλούν ή να κατατεθούν στη γραμματεία του Τμήματος ΟΔΕ».

 

Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής σας ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης

Βήμα 1Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή: Apply to MBA TQM Intl.

Βήμα 2Θα λάβετε επιβεβαίωση παραλαβής της ηλεκτρονικής υποβολής σας.

Βήμα 3Υποβάλετε τα υπόλοιπα αναφερόμενα στην Προκήρυξη Δικαιολογητικά (εκτός της Αίτησης) στα πλαίσια της έλευσης σας στο Πανεπιστήμιο για τη διαδικασία της συνέντευξης.

Βήμα 4Αν επιλέξτε η συνέντευξη σας να διενεργηθεί μέσω Skype ή Facetime, σαρώστε (scan) ή φωτογραφίστε (με το κινητό σας ή με άλλη συσκευή) τα υπόλοιπα αναφερόμενα στην Προκήρυξη Δικαιολογητικά (εκτός της Αίτησηςκαι στείλτε μας τα ηλεκτρονικά αρχεία με email (στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και με email message subject το:  2018.MBATQMIntl.Application.YourLastName.YourFirstName)

Εν Περιλήψει ...

Συνοπτική παρουσίαση των βασικότερων πληροφοριών για το MBA TQM Intl

Περισσότερα...

Να Θυμηθώ ...

  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για φοίτηση για το Ακαδημαϊκό Έτος (2018-19)

  •  

    Έναρξη Μαθημάτων Ακαδημαϊκού Έτους 2018-19

     

     

Part Time Studies

Έναρξη λειτουργίας κατεύθυνσης σπουδών μερικής απασχόλησης από το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16.

Περισσότερα...

Απολογισμοί Χρήσης

Παρουσίαση των απολογισμών χρήσης για το MBA TQM Intl

Περισσότερα...

Κοινωνικά Δίκτυα